Over ons

558902_257055917782071_1699878384_n

Rutten EMS is gespecialiseerd in consultancy en training op het gebied van spoedzorg.

Onze consultancy biedt u mogelijkheden om uw processen in de spoedzorg te verbeteren, Factoren die daarbij een rol spelen kunnen betrekking hebben op processen binnen de SEH, maar ook daarbuiten. Te denken valt daarbij aan betere afstemming met huisartsenpraktijken / huisartsenpost of met specialismen in het ziekenhuis. Er wordt daarbij optimaal gebruik gemaakt van door Rutten EMS ontwikkelde methodieken die bewezen hebben bij te kunnen dragen aan verbetering van onderlinge communicatie en samenwerking.

Trainingen kunnen niet alleen een belangrijke rol spelen bij verbetering van kennis en vaardigheden op het gebied van spoedzorg, maar blijken ook een probaat middel te kunnen zijn om onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren. Bij ons gaan daarom training en consultancy vaak samen.

Als ervaren anesthesioloog en specialist in de spoedzorg met jarenlange ervaring in medisch management en onderwijs, is het mogelijk om indien gewenst ook als collega te participeren in de processen. Hierdoor kunnen vaak sneller de essenties van eventuele knelpunten opgespoord worden.

Onze doelgroepen zijn zowel ziekenhuizen (SEH-afdelingen), huisartsenpraktijken, huisartsenposten en verpleeghuizen.

Wij hebben middels jarenlange ervaring aangetoond zeer effectief te kunnen zijn in het realiseren van een significante verbetering in de spoedzorgprocessen, zowel binnen ziekenhuizen als in de huisartsenpraktijk.

Vraag de info kit aan als u meer info wilt over onze werkzaamheden.