Trainingen

713-Potloden-stapel-creatief-1920-Fotos-voor-Therapeuten

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van trainingen op het gebied van spoedzorg. Deze trainingen hebben alle de ABCDE-systematiek als basis, maar gaan natuurlijk ook verder dan dat.
Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van ‘blended learning’, waarbij de principes van de ABCDE-systematiek eerst aangeleerd wordt door middel van interactieve e-learning (i.s.m. Expert College te Amstelveen)
Daarna volgt een praktijk georiënteerd trainingsprogramma waarbij  gebruik gemaakt wordt van speciaal door ons opgeleide simulatiepatiënten / -acteurs. Het scenario onderwijs is voornamelijk opgebouwd met scenario’s die gerelateerd zijn aan de praktijk van de doelgroep. Getracht wordt om de enscenering ook zo veel mogelijk hierop aan te sluiten en de cursist zo veel mogelijk gebruik te laten maken van de middelen die normaliter ook ter beschikking staan. Onze docenten hebben alle ruime ervaring op het gebied van de spoedzorg en zijn didactisch geschoold (o.a. GIC).

Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het ontwikkelen en geven van scenario-onderwijs, (o.a. ‘Dokter kom snel…’, Postgrade, STAR(t)class onderwijs spoedzorg voor Huisartsopleiding Nederland / SBOH en Specialisten Ouderengeneeskunde).

Deelname kan op basis van open inschrijving of op verzoek op een locatie die door de opdrachtgever gekozen wordt.
Voor trainingen die wij organiseren wordt gebruik gemaakt van interessante locaties, zowel in Nederland als in het buitenland (België, Duitsland, Oostenrijk). Hierbij kunnen onderwijs en ontspanning op een aangename manier afgewisseld worden.